Follow on RSS.

Presentatie producten en systemen

May 14, 2020

Om tegemoet te komen aan wensen van eindafnemers, die een breed bereik aan producten in de markt zetten, is hier een presentatie opgenomen. In deze presentatie vindt u gedetailleerde informatie van Microgaswash®, TiOx-ACF Technology en ESAS luchtdeuren.

HVR’s partners, Pooch Klimatechnik en Rymotec, verzorgen de productie en project management.

 

 

Don Quichot gedoopt

June 17, 2016

Vandaag, 17 juni, is de Don Quichot, het eerste schip, dat ontgassingen op water kan uitvoeren, gedoopt. Doopvrouwe is Linde Freriks, dochter van een van de directeuren van Vaporsol. Vaporsol is een samenwerkingsverband tussen HVR Milieumanagement, Linthorst Installatietechniek en BFT Transport.

   Doop

De doopplechtigheid vond plaats in de haven van Rotterdam, direct voor de Cruise Terminal. Voor de gelegenheid was de Cruise Terminal veranderd in een feestzaal. Ondanks het slechte weer was de publieke belangstelling groot en vanuit de zaal hadden de vele bezoekers een goed zicht op de doopplechtigheid.

Met de Don  Quichot kunnen aan de boei ontgassingen plaats vinden van tanks van binnenvaartschepen, maar de Don Quichot heeft ook ruimschoots capaciteit voor het ontgassen van zeeschepen.

   Doop brandweer